„Asumare de ruşine”. Alexandr Slusari: În plină criză, guvernarea lui Dodon este impredictibilă, cinică, fricoasă şi coruptă

„Putem miza pe faptul că această guvernare impredictibilă, cinică, fricoasă şi coruptă va întreprinde măcar un minim de măsuri în vederea depăşirii crizelor pandemice şi economice?”, se întreabă Slusari.
Guvernul Republicii Moldova
Guvernul Republicii Moldova (facebook.com/guvernul rm)

Vicepreşedintele Parlamentului moldovean Alexandr Slusari consideră că joi a avut loc o „asumare de ruşine” din partea Guvernului Dodon întrucât „Igor Nicolaevici şi câţiva deputaţi PSRM din gruparea Bahames s-au temut efectiv de opoziţie”.

Acesta informează că PSRM şi PDM nu s-au prezentat la şedinţa Legislativului în pofida faptului că procedura angajării răspunderii nici nu prevede întrebări şi declaraţii, iar opoziţia nu s-a gândit să înainteze moţiune de cenzură în perioada de criză, deşi măsurile economice propuse de Guvern ar fi mai mult decât insuficiente. „După ele s-au ascuns şi nişte interese meschine ale unui cerc îngust de indivizi.”

„Apare o întrebare firească. De către cine este condusă ţara în acest timp mai mult decât dramatic pentru noi toţi? Putem noi miza pe faptul că această guvernare impredictibilă, cinică, fricoasă şi coruptă va întreprinde măcar un minim de măsuri în vederea depăşirii crizelor pandemice şi economice?”, scrie deputatul pe contul său de Facebook.

În opinia lui Alexandr Slusari, singurul lucru cert rămâne ca în asemenea situaţie în primul rând se poate conta pe solidaritatea civilă, responsabilitatea societăţii şi profesionalismul medicilor – eroi ai timpului pe care noi toţi trebuie să-i ajutăm.

Deputatul Platformei DA, Maria Ciobanu susţine că a cunoscut cu exactitate „scenariul diabolic de astăzi al măscăriciului Dodon. Ştiam că nu se vor prezenta la şedinţa de plen atât ei, socialiştii, cât şi democraţii lui Filip.

„Fraierul Igor Nicolaevici credea că ne vom prinde la capcana pe care ne-a întins-o: moţiunea de cenzură! Trebuie să te cheme Igor Dodon, să nu îţi pese de cetăţeni nici cât e negru sub unghie, să fii un ticălos nativ, ca să crezi ca şi alţii sunt ca tine. Dodoane, ia aminte: de furia poporului nu ai unde te ascunde! Vremuri grele te aşteaptă!”, a concluzionat parlamentara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe