Alexandr Slusari: În plină criză pandemică, PDM şi PSRM ar împărţi funcţii şi „ciolanul puterii”

Alexandr Slusari, deputat în Parlamentul R. MOldova
Alexandr Slusari, deputat în Parlamentul R. MOldova (parlament.md)

Vicepreşedintele Parlamentului Alexandr Slusari constată că în plină criză pandemică, PDM şi PSRM nu respectă regimul de autoizolare şi împart Agenţiile de stat ocupându-se de numiri în funcţii „în contextul împărţirii ciolanului puterii”.

Deputatul Platformei DA susţine că Valentina Buliga ar reveni la Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS), iar Viorelia Bătrînac va fi desemnată şefa Agenţiei Proprietăţii Intelectuale.

„Biroul Politic al Partidului Democrat a confirmat târgul cu Igor Dodon, chiar dacă au fost mulţi oameni nemulţumiţi de faptul că trei fruntaşi din partid decid totul”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Solicitată de către tv8.md, Valentina Buliga a declarat că membrii PDM respectă carantina.

„Am discutat cu unii colegi, dar nu a fost o şedinţă deplină a Biroului Executiv. Când o să fie o decizie o să aflaţi”, a răspuns aceasta cu referire la posibila sa numire la şefia CNAS.

În contextul dat, deputata Platformei DA Maria Ciobanu a ţinut să sublinieze că liderul PDM Pavel Filip nu se teme nici de moarte cum se teme să nu piardă schemele, „care îi umplu Puşculiţa... Cine se aseamănă se adună!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe