Anunţ şoc! România ar putea rămâne fără cântăreţi de manele

Florin Salam
Florin Salam (Facebook)

Maneliştii reacţionează "dur" la intenţia ANAF de a le lua averile la control şi a le cere impozite. Scandalizaţi că inspectorii au demarat controale la "persoanele fizice cu avere afişată semnificativă pe care nu o pot justifica", descriere în care se recunosc, maneliştii anunţă că ar putea pleca din ţară, dacă fiscul se ia de ei.

„Aşa cum doctorii au plecat în străinătate, aşa vom pleca şi noi dacă ANAF o să ne ceară impozite”, a avertizat cântăreaţa Cornelia Catanga, citată de curentul.info, publicaţie care reaminteşte că "maneliştii vin în studiourile de televiziune cu sute de mii de euro la ei, Leo de la Strehaia aruncă în cântăreţi cu bancnote de 500 de lei care apoi se transformă în covor pe podea dar impozite şi taxe nu au plătit niciodată."

Reamintim că, în urmă cu trei zile, reprezentanţii ANAF, mult huliţi de opinia publică după ce au închis numeroase firme pentru doar câţiva lei nefiscalizaţi, au anunţat, finalmente, că încep să ia "la bani mărunţi" persoanele care îşi afişează bogăţia, dar nu pot să o şi justifice, cu alte cuvinte, că au declanşat controale la manelişti, cămătari şi diverse "stele" din showbiz.

“Fie ele personalităţi ale vieţii publice, manelişti, cămătari etc., cu toţii sunt pentru noi doar contribuabili cu obligaţii declarative. Cu toţii vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care şi-au construit averile", declară, în urmă cu trei zile, şeful fiscului Gelu Ştefan Diaconu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.