Dragnea: Îmi voi da demisia dacă PSD nu va câştiga alegerile

Dacă PSD nu va câştiga alegerile parlamentare din 11 decembrie, Liviu Dragnea susţine că îşi va da demisia din fruntea partidului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi va da demisia din funcţie dacă PSD nu va ieşi pe primul loc la alegerile parlamentare.

Întrebat dacă îi va urma exemplul şefei liberalilor, Alina Gorghiu, care a anunţat că va demisiona dacă PNL nu va forma o majoritate care să propună următorul premier după alegeri, liderul PSD a replicat:

„Îmi voi da demisia dacă PSD nu câştigă alegerile. E o chestiune firească la noi. (...) În politică, ca şi în sport, cel care pierde alegerile este cel care nu iese pe primul loc.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne