Alina Gorghiu: Ne dorim Guvern politic! Cioloş, bine venit în PNL

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a reiterat joi ideea că premierul Dacian Cioloş are ''uşa deschisă'' dacă va dori să devină membru al PNL, declarându-se dornică de "infuzie de capital tehnocrat", relatează Mediafax.

''Noi avem un premier desemnat în persoana lui Cătălin Predoiu, nu vă ascund că suntem deschişi către orice infuzie de capital tehnocrat dacă performează în cabinetul Cioloş, este un foarte clar "dacă", domnul Cioloş are oricând deschisă uşa în Partidul Naţional Liberal dacă va dori să devină membru al acestui partid, înţeleg că opţiunea domniei sale este să rămână tehnocrat şi să nu se implice în viaţa politică. Dar viaţa este lungă şi până la sfârşitul anului sunt multe lucruri care se pot întâmpla", a declarat Alina Gorghiu, la Vâlcea, întrebată dacă în situaţia în care PNL va câştiga alegerile, este posibil să susţină în continuare Cabinetul Cioloş.

Copreşedintele PNL a mai precizat că PNL îşi doreşte un guvern politic, adăugând că "un guvern tehnocrat este ceva care poate fi aplicat în România doar pe scurtă durată şi ca o situaţie tranzitorie".

"Am fost de acord cu toţii să mizăm pe acest guvern tehnic până la sfârşitul anului, dar democraţia înseamnă asumare politică şi răspundere politică'', a declarat Gorghiu.

Reamintim că premierul Cioloş a declarat, în repetate rânduri, că nu intenţionează să intre în politică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne