Alin Tişe îi cere demisia de onoare lui Vosganian

Senatorul Alin Tişe
Senatorul Alin Tişe (facebook.com)

Vicepreşedintele PNL, Alin Tişe, i-a cerut joi seară colegului său Varujan Vosganian, scăpat din nou de Senat să dea socoteală în faţa justiţiei în "Dosarul Romgaz", să îşi dea demisia de onoare din partid "pentru a nu exista discuţii că este protejat de PNL".

"După votul de joi din Senat, care a respins solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian, îi cer acestuia demisia de onoare din PNL pentru a arăta că nu doreşte să facă partidul părtaş la o problemă personală şi pentru a nu exista discuţii că este protejat de PNL.

Nu vorbim aici de vinovăţia sau nevinovăţia lui Vosganian, ci de un gest de onoare care consider că ar trebui făcut de către acesta. Iar instanţa va fi cea care va stabili dacă e vinovat sau nevinovat", a declarat Alin Tişe, citat de Mediafax.

Amintim că joi, din cei 132 de senatori care au votat solicitarea DIICOT de urmărire penală a lui Varujan Vosganian, 56 au fost "pentru" ridicarea imunităţii acestuia, 71 au votat "împotrivă", în timp ce 5 voturi au fost anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne