Alexandru Popescu de la Paris: "Duminica umilinţei"

"Duminica umilinţei" la Paris
"Duminica umilinţei" la Paris (Alexandru Popescu / facebook)

Galeria foto pe pagina originală Epoch Times România.

Alexandru Popescu, ploieşteanul temerar care, în plină iarnă, a făcut greva foamei în faţa Teatrului Naţional pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la problemele oamenilor din Pungeşti, a ajuns la Paris. La începutul lunii septembrie, Alexandru (Sandu, aşa cum îi spun prietenii) a pornit pe jos, către Bruxelles, unde intenţionează să ajungă de ziua naţională a României.

Ploieşteanul care şi-a propus ca prin călătoria sa să sensibilizeze societatea civilă din ţările pe care le străbate şi să-i determine pe cât mai mulţi dintre cei întâlniţi în ţările străbătute să i se alăture, a postat câteva poze pe facebook, de la Paris, şi a transmis următorul mesaj:

"Duminica umilinţei, ministrul de externe, Theodor Meleşcanu a fost în Paris doar să se afle în treabă, Elena Udrea a venit să facă baie de mulţime dar nu prea i-a ieşit, iar oamenii au fost cei care au pătimit, ore întregi, în ploaie pentru a putea vota, dintre două rele, răul mai mic. Mulţumesc celor din Paris pentru ajutor, mâine, din nou, la drum."

Galeria foto o puteti viziona la http://epochtimes-romania.com/articles/2014/11/fotoslide_595.html