Alexandr Slusari, despre suspendarea legilor anti-covid: Ion Chicu manipulează societatea şi minte cu neruşinare

Alexandr Slusari, deputatul Platformei DA în Parlamentul R. Moldova
Alexandr Slusari, deputatul Platformei DA în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)
Ştefan Sârbu
09.04.2020

„Prim-ministrul bufon cu cinism cras manipulează societatea şi minte fără pic de ruşine că cetăţenii Republicii Moldova nu vor avea ajutor de şomaj din cauza opoziţiei”, susţine vicepreşedintele Parlamentului Alexandr Slusari în contextul nemulţumirii expuse de Ion Chicu după suspendarea de către Curtea Constituţională (CCM) a pachetului de legi „anti-covid” asumate de Guvern.

„Mincinosul şi generatorul conflictului civil Ion Chicu trebuie să-şi dea demisia imediat după depăşirea crizei pandemice!

Chicu nu a putut să nu cunoască că deputatul Dinu Plîngău a solicitat doar suspendarea a trei articole, care nu au nimic în comun cu măsurile de sprijin al populaţiei (duty-free, tutun şi taxele locale)”, scrie deputatul Platformei DA pe pagina sa de Facebook precizând că CCM din propria iniţiativă a suspendat toată legea şi a stabilit examinarea cauzei în fond pentru luni, 13 aprilie.

Parlamentarul subliniază că Guvernul tot mai mult scapă situaţia de sub control întrucât apar multe semnale despre falsificarea cifrelor reale de infectare a oamenilor, parvine informaţie că şi în această situaţie dramatică guvernarea se ocupă cu multiplicarea diferitor scheme economice criminale.

Mai mult, tot mai evident ar fi faptul că autorităţile nu doresc să identifice resursele necesare pentru atenuarea crizei social-economice, deşi sunt bani din sursele interne şi există dorinţa de a acorda ajutor din partea partenerilor externi.

Este penibil şi sfidător că guvernarea a ales minciuna sfruntată şi dezbinarea societăţii drept soluţie pentru distragerea atenţiei publice de la propria incompetenţă şi lipsă de integritate, atenţionează Alexandr Slusari concluzionând că pentru „acest dezmăţ cei, care acum se află temporar în fruntea ţării, vor plăti politic şi nu doar”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor