Alertă în Copenhaga. Un terminal al aeroportului a fost închis

Pe fundalul crizei declanşate de atacurile din Franţa, un terminal al aeroportului din capitala Danemarcei a fost evacuat, după ce autorităţile au găsit un bagaj suspect.
.
. (SEBASTIEN BOZON / AFP / Getty Images)

Atacurile din Franţa a răspândit microbul fricii în toată Europa. Un terminal al Aeroportului din Copenhaga a fost evacuat, miercuri, după ce autorităţile daneze au găsit un bagaj suspect, relatează Realitatea.net.

Îmbarcările au fost mutate pe alte terminale iar compania de transporturi cu metroul a anunţat că staţia de metrou din aeroport nu poate fi folosită.

De asemenea, poliţia din Copenhaga a precizat într-o postare pe Twitter că se îndreaptă spre o "situaţie suspectă pe aeroportul Kastrup" şi că terminalul 3 este evacuat.

Tot în cursul zilei de astăzi, poliţia daneză a ridicat nivelul de alertă pentru riscuri de atac terorist la al doilea cel mai ridicat grad, la cinci zile după atentatele de la Paris.

Reamintim că Europa este în stare de alertă ridicată după valul de atacuri din Paris. Măsurile de securitate amplificate au dus la devierea a doua zboruri ale Air France în cursul zilei de marţi, precum şi la anularea unui meci amical de fotbal între Germania şi Olanda în Hanovra, după o alertă privind existenţa unei bombe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe