Agroindbank - "cea mai bună bancă din Moldova" potrivit Global Finance

Moldova Agroindbank
Moldova Agroindbank (Anişoara Chiriac/ Epoch Times)

Publicaţia financiară de autoritate Global Finance a numit Moldova Agroindbank (MAIB) "Cea mai bună bancă" din Republica Moldova. Potrivit comunicatului băncii, publicaţia indică faptul că "fondat cu peste 20 de ani în urmă Agroindbank deţine poziţia de lider în sectorul bancar din Moldova". Publicaţia a numit calitatea serviciilor oferite de MAIB ca fiind "prezenţa efectivă a acesteia pe piaţă".

Banca deţine cele mai mari cote la principalii indicatori financiari: active, credite, depozite ale persoanelor fizice. Banca are una din cele mai extinse reţele de distribuţie care cuprinde 70 de filiale, peste 30 de agenţii şi 170 de ATM-uri în toată ţara. "

Principala noastră misiune este să le oferim clienţilor cele mai bune servicii, iar nominalizările primite de Moldova Agroindbank confirmă că am reuşit să atingem obiectivele propuse în acest an", a remarcat Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC "Moldova Agroindbank" SA.

Global Finance este o revistă internaţională de profil care anual desemnează cele mai bune instituţii financiare din întreaga lume, precizează Infotag. Premierea de către Global Finance a devenit un semn al confirmării standardelor superioare promovate de instituţiile nominalizate şi o importantă sursă de informare asupra evoluţiilor instituţiilor financiare şi bancare din circa 200 de ţări ale lumii.