Reacţia comică şi neaşteptată a unui câine atunci când proprietara sa vrea să-i taie unghiile [video]

Momentul în care câinele simulează un leşin
Momentul în care câinele simulează un leşin (screenshot tramite TWITTER: @rashona)

Un adevărat actor de "Premiul Oscar", astfel poate fi numit acest câine care “leşină” când nu-i convine ceva. În clipul video publicat acum o săptămână pe Twitter, se văd imaginile în care câinele rămâne în picioare, neclintit, atunci când proprietara sa îi cere să-şi apropie lăbuţa. Îi arată tăietorul de unghii şi, chiar şi în acel moment, animalul rămâne nepăsător şi neclintit. Dar, în momentul în care aceasta începe să-i taie unghiile, câinele simulează un leşin demn de un film de comedie.

Clipul video, care a devenit viral, a acumulat peste şase milioane de vizualizări şi aproximativ jumătate de milion de like-uri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style