Un câine labrador devine "tatăl" unor răţuşte abandonate (foto)

Câinele Fred
Câinele Fred (Mountfitchet Castle)

Fred, un câine labrador de 10 ani care locuieşte într-o fermă din apropierea castelului Mountfitchet lângă Stansted, Essex, din Anglia, a decis să "adopte" nouă răţuşte abandonate de mama lor la câteva zile după naştere.

(Mountfitchet Castle)

Fotografiile adorabile îl arată pe Fred aşezat pe iarba din curtea castelului, cu „copiii săi adoptaţi” lângă el.

(Mountfitchet Castle)

Câinele a devenit "tată cu normă întreagă": nu pierde din vedere răţuştele, care se distrează adesea urcându-se pe spatele lui în timp ce se plimbă în jurul peluzei.

(Mountfitchet Castle)

(Mountfitchet Castle)

Jeremy Goldsmith, directorul Castelului Mountfitchet, a spus: „Ştiam că raţa clocea ouăle apoi au apărut brusc aceste răţuşte, dar ea a dispărut. Cred că a fost mâncată de vreo vulpe”.

Jeremy, care este şi proprietarul lui Fred, a adăugat: „Fred are un caracter absolut minunat. Îl iubesc enorm”.

Un membru al personalului a spus: „Au devenit cam obrăznicuţe, călătoresc pe spatele lui şi îl urmăresc până şi în apă pentru a înota în şanţul din jurul castelului”.

(Mountfitchet Castle)

Clipul video poate fi vizionat pe pagina Facebook Mountfitchet Castle.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style