Un câine "apără" un gol în poarta oaspeţilor la un meci de fotbal [video]

O echipă de fotbal a beneficiat de ajutorul unui câine, care a împiedicat mingea să intre în poartă. Portarul amator s-a aflat la momentul potrivit în locul potrivit.
Câinele "portar"
Câinele "portar" (captură video Youtube)

Un câine respinge miraculos mingea din faţa porţii oaspeţilor în timpul unui meci în Argentina. Echipa Juventud Unida se afla deja cu trei goluri în avantaj în faţa adversarilor săi de la Defensores de Belgrano din Villa Ramallo în meciul de campionat, atunci când temerarul câine şi-a făcut “jocul”.

S-a întâmplat în momentul în care Belgrano ar fi putut să primească al patrulea gol: portarul lor a respins mingea care l-a lovit pe un jucător de la Juventud, ricoşând din nou spre poartă. Dar, în acest moment, câinele a apărut din senin, traversând în viteză linia porţii şi a oprit mingea care a fost respinsă şi trimisă departe.

Din păcate, câinele nu a putut schimba rezultatul meciului: Juventud Unida a câştigat cu scorul de 3-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport