Misterul câinelui găsit în mijlocul oceanului

Lucrătorii de pe o platformă petrolieră situată la 220 km de continent au salvat un câine speriat şi epuizat, dar nu au idee cum a ajuns atât de departe de casă.
Câine
Câine (screenshot tramite Facebook watchdogthailandpage/photos)

Este de necrezut mesajul venit de pe o platformă petrolieră situată în Golful Tailandei. Pe 12 aprilie, unii muncitori au observat ceva ciudat plutind în ocean, în apropierea stâlpilor de oţel ai structurii. Când s-au apropiat, nu le venea să creadă: nu era un peşte, ci un ... câine!

Câinele, de aproximativ 4 ani, era înfometat, speriat şi epuizat. Lucrătorii l-au salvat imediat, i-au dat mâncare şi apă, precum şi o bună doză de răsfăţ, astfel încât, după scurt timp, animalul şi-a recăpătat forţele, putându-se juca cu personalul.

(screenshot tramite Facebook watchdogthailandpage/photos)

O poveste învăluită în mister cu un sfârşit fericit, având în vedere faptul că platforma se află la 220 kilometri de continent! Nimeni nu a înţeles însă cum a ajuns acest câine atât de departe. În prezent, animalul a fost luat în custodie de către asociaţia de supraveghere a drepturilor animalelor, Watchdog Tailand, care a distribuit fotografiile şi videoclipurile animalului pe pagina sa de Facebook, sperând să-i găsească proprietarul.

Între timp, Khon Vitisak, unul dintre lucrătorii care l-au salvat, a pregătit deja "planul B": "Dacă stăpânul nu se prezintă, îl adopt eu".

Mai multe informaţii: foto şi clip video Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură