„Nu este greu, este stăpânul meu!” pare să spună câinele care împinge scaunul cu rotile al stăpânului (video)

Un câine credincios îl ajută pe stăpânul său cu dizabilităţi să împingă scaunul cu rotile de-a lungul unui drum în Filipine.
Câinele, cel mai bun prieten al omului
Câinele, cel mai bun prieten al omului (captură Youtube)

Clipul video îl arată pe Danilo Alarcon, în vârstă de 46 ani, care călătoreşte pe o stradă din oraşul Davao, Filipine, cu ajutorul animalului său de companie "Digong". Videoclipul a fost filmat la sfârşitul lunii iunie a.c.

Câinele de şapte luni, numit astfel după preşedintele filipinez Rodrigo Duterte, poate fi văzut deseori urmându-şi stăpânul şi împingând scaunul cu rotile cu nasul. Este unul dintre episoadele care demonstrează cum câinele este într-adevar cel mai bun prieten al omului.

(captură video)

Alarcon nu mai poate să meargă deoarece a suferit o leziune a coloanei vertebrale într-un accident de motocicletă în urmă cu câţiva ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style