Nu lăsaţi câinele lângă schimbătorul de viteză, se lasă cu surprize [video]

Camper
Camper (captură video Youtube)

Ce trebuia să fie o călătorie liniştită cu barca pentru Erik Jackson - pescar profesionist - s-a transformat într-un incident neobişnuit atunci când rulota care trăgea barca a început să se scufunde într-un lac din Texas (SUA). Bodi, un câine dalmaţian de doi ani, a sărit pe scaunul şoferului, astfel încât să nu-l piardă din vedere pe stăpânul său, dar cu labele a activat marşarierul.

În timp ce Jackson debloca barca iată că, dintr-o dată, vehiculul greu începe să se mişte şi intră în apă.

"Am crezut că o să leşin. Am sărit imediat de pe remorcă şi m-am urcat în camper să pun piciorul pe frână", a declarat Jackson pentru Daily Mail. Am reuşit să opresc vehiculul, dar nu înainte să ajungă în lac. Şi Bodi? Înfricoşat de agitaţie s-a ascuns sub scaun, conştient - probabil - de faptul că a făcut ceva rău. Bodi este unul dintre acei câini care, atunci când intră în casă şi face ceva, se uită imediat în pământ şi se simte vinovat", concluzionează Jackson.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style