Cum acţiona un hoţ în aeroportul Fiumicino din Roma [video]

Aeroportul Fiumicino, Roma
Aeroportul Fiumicino, Roma (Screenshot tramite video Youtube)

În clipul video lansat de situl web La Repubblica, se pot viziona imagini despre modul în care acţiona un hoţ în aeroportul Fiumicino din Roma, Italia. Se plimba printre pasagerii angajaţi în procedurile de check-in şi la momentul potrivit intra în acţiune.

Dar, de data aceasta, după ce a reuşit să dea lovitura, a fost arestat. Bărbatul - după cum arată imaginile camerelor de supraveghere - profitând de un moment de neatenţie a unui cuplu de turişti francezi, a reuşit să le fure o geantă şi să se îndepărteze liniştit. Poliţia, care îl cunoştea deja pe individ, a observat furtul şi l-a prins pe hoţ.

Geanta a fost returnată proprietarilor de drept, care, de data aceasta, au putut evita o călătorie neplăcută.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style