Ioana Constantin: Nişte socialişti ticăloşi şi analfabeţi economic au decis să facă praf economia României

"E poate cel mai grav lucru pe care l-au făcut în acest an", a reacţionat secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, după ce Executivul a dat undă verde ordonanţei promovate de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, care instituie o serie de măsuri fiscale cu impact semnificativ.
Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a criticat, pe pagina sa de socializare, decizia Guvernului PSD-ALDE de a adopta controversata ordonanţă de urgenţă care vizează sectorul privat.

"Vâlcov, Teodorovici, Dragnea şi Guvernul PSD-ALDE tocmai au spart casa economiei României. Precum nişte hoţi care aşteaptă să pleci în vacanţă să-ţi poată sparge casa. Guvernul a dat ordonanţa de urgenţă privind noile măsuri fiscale, o ordonanţă care schimbă 40 de legi, nu ţine cont de avizul Consiliul Economic, de mediul de afaceri - plafonare de preţuri, taxa pe lăcomie, mărirea neconstituţională a salariului minim pentru domeniul construcţiilor, înfiinţarea unui nou fond de investiţii, 310 milioane de lei pentru staţiuni balneare, dar şi alte poveşti de ale lui Vâlcov. Şi, precum Maduro în Venezuela, au anunţat şi nişte creşteri ale pensiilor", a declarat Ioana Constantin.

Liderul PMP a subliniat că au promis că nu mai introduc taxe noi, dar au cheltuit toţi banii pe "creşteri" din pix, iar acum, când nu mai sunt bani, nota de plată pentru "marele chef" o achită administrând un şoc brutal economiei.

"Oricât ar manipula că cetăţenii nu vor resimţi efectele măsurilor lor, nu vor putea schimba adevărul din piaţă. Românii vor trăi mai rău, marii investitori vor fugi de România. Economia răspunde singură şocurilor populiste, socialiste, iresponsabile. E poate cel mai grav lucru pe care l-au făcut în acest an. Nişte socialişti ticăloşi, care admiră modelul falimentar din Venezuela, şi nişte analfabeţi economic au decis să facă praf economia ca să rezolve powerpoint-urile populiste ale lui Vâlcov", a precizat Ioana Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne