"Te-ai căţărat pe mormintele eroilor şi îţi baţi joc de copiii şi nepoţii lor" - Dragnea, pus la zid de cetăţeni

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost taxat dur pe Facebook de cetăţeni, după ce a postat un mesaj de Ziua Veteranilor din teatrele de operaţiuni. Mai exact, românii au ţinut să îl acuze că el şi oamenii lui "căpuşează" ţara pentru care alţii au murit iar unii dintre ei i-au urat "La mulţi ani cu executare!".

Redăm postarea care i-a adus liderului PSD comentarii acide din partea cetăţenilor:

"Zi de comemorare a eroilor care au luptat în Marele Război, 11 noiembrie este data la care s-a încheiat armistiţiul ce a pus capăt Primului Război Mondial. România se pregătea atunci pentru Unire.

100 de ani mai târziu, dăruim cu emoţie şi recunoştinţă această zi Veteranilor din teatrele de operaţii, care şi-au închinat viaţa Tricolorului. Militarilor români care luptă şi astăzi sub mandat NATO, ONU, OSCE, UE şi fac cinste poporului nostru, le mulţumim!

Cinstim, astăzi şi în fiecare zi, amintirea celor care au plecat dintre noi şi aducem un omagiu eroilor din trecut şi din prezent care, prin curajul şi onoarea faptelor de arme puse în slujba ţării, sunt un exemplu pentru noi şi pentru generaţiile de mâine".

Redăm şi câteva dintre comentariile de pe pagina lui Dragnea:

"Ce minciună! La 28 septembrie 2018, Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul unui veteran de război care are o pensie de 400 de lei şi vinde flori ca să poată trăi. În acest timp, aparatul de represiune care vă slujeşte, care se luptă cu cetăţeni nevinovaţi, gazează copii sau bate turişti israelieni, are o pensie medie specială de 4800 de lei. Un pensionar MAI are, în medie, de 40 de ori mai mult decât un veteran care a luptat pe front. Lăsaţi, deci, lacrimile de crocodil", îi aminteşte lui Dragnea jurnalistul Mircea Marian.

"Au luptat ca să ai tu unde să te caţeri. Da, te-ai căţărat pe mormintele lor şi îţi baţi joc de copiii şi nepoţii lor. Cei care luptă acum, luptă pentru NATO, o organizaţie de state civilizate în care am picat şi noi cu infractorii noştri. România nu mai există demult, e doar o regiune în care nu mai vrea să stea nimeni normal la cap. De ce? Pentru că nu mai vor să întreţină cu banii şi munca lor nişte conducători care nu au nimic în comun cu România. Nişte trădători şi ticăloşi care umilesc, batjocoresc, înfometează, prostesc poporul care îi plăteşte", opinează Traian.

"Şi pentru tine se va comemora ziua în care vei cădea, dar nu cum cad eroii ci cum cad escrocii!"- scrie Valentin.

"Oamenii ăia au făcut o ţară, 100 de ani mai târziu o haită de hoţi analfabeţi o căpuşează sălbatic încercând în acelaşi timp să-i dezactiveze sistemul imunitar", scrie Sebastian.

"Te rugăm noi. Nu mai întina orice valoare şi moştenire pe care le-am putea avea. Închide-ţi facebook-ul, încheie-ţi cariera şi ce mai consideri tu de cuviinţă", îl sfătuieşte Dragoş pe Dragnea.

"Rezistă dnu preşedinte Liviu Dragnea!
Eu cred în tine până la capăt! Tu eşti singurul care poate să ducă PSD-ul sub 10%!", îl ironizează Adry pe liderul PSD.

"Ce-ţi mai place să fii naţionalist pe Facebook. În rest, îţi baţi joc de România. Sunt ok cei 5 judecători sau îi schimbi?", întreabă Radu.

"100 de ani mai târziu, un infractor îşi bate joc de tot efortul lor şi alungă oamenii din ţară mai rău ca în plin război. Infractorul Dragnea, incapabil să trăiască decuplat de banii statului. Infractorul care schimbă legi după infracţiunile pe care le comite. Un om de nimic, care distruge o ţară doar ca să îşi scape pielea. Un om fără onoare, fără scrupule, care îşi permite, în nimicnicia lui, să vorbească despre eroi. Şi să nu uităm", îşi manifestă Ami revolta.

"Da, au luptat bieţii veterani, şi acum voi bandiţilor vă bateţi joc de ei din acei puţini care au mai rămas. V-aţi făcut pensii nesimţite, vă plimbaţi gogoşiile nesimţite prin Parlament!", se indignează şi Georgeta.

"Sper ca la anul să ne trimiţi vedere din Rahova să ne spui cât de grea e viaţa pe cameră, iar noi să îţi urăm un călduros la mulţi ani cu executare!", adaugă Marius.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne