Ziua 184. "Să fure şi să prăduiască tot. Nu îi interesează nimic altceva! Nimic pentru ţară!"

Cu PSD şi ALDE la putere România a reintrat în totalitarism de tip mafiot, iar viitoarele generaţii vor deconta din greu inconştienţa şi hoţiile actualilor conducători, transmit protestatarii, hotărâţi să revină lângă Guvern până când lucrurile vor începe să se limpezească pe scena politică.
Protest
Protest (Epoch Times)

În România s-a ajuns la mult prea mult, s-a ajuns ca penalii să fure munca tuturor românilor fără să sufere nicio consecinţă, asta în timp ce ţara se scufundă în haos, acuză protestatarii rezist, reveniţi pentru a 184-a seară consecutiv lângă Guvern, pentru a cere, din nou şi din nou, plecarea corupţilor din demnităţile publice.

Indignaţi că au ajuns să fie conduşi de "penali, baroni şi incompetenţi", oamenii reamintesc că banii de la buget sunt furaţi la greu, căci principala grijă a coaliţiei la putere este "să prăduiască tot". Între timp, în România reală, cea a cetăţenilor obişnuiţi, în spitale se moare, pe şosele se moare, poliţişti şi soldaţi mor la datorie, consecinţa directă a lipsei de grijă a statului faţă de ei.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Penalii, baronii şi incompetenţii fură banul public şi implicit munca tuturor românilor fără să păţească nimic. Asta este Dragnistan, să poţi să furi banii unei întregi ţări, să laşi bolnavii să moară în spitale pentru că nu mai rămân bani şi de medicamente, să laşi poliţişti să moară pentru că ai furat banii pentru personal, să laşi militari să moară pentru că ai furat până şi banii de plăcuţe de frână şi mentenanţă a unei maşini vechi, să ne rupem maşinile prin gropile Capitalei, să stăm la cozi interminabile la semafoare pentru că toţi banii se duc pe beculeţe cu sclipici şi nu pe infrastructură.

La fel şi în ţară, acelaşi lucru. Tel Drum a canibalizat sume enorme dedicate infrastructurii, însă drumurile lasă de dorit. Se putea construi o autostradă de la zero din banii sifonaţi anual de Tel Drum pentru reparaţii şi întreţineri ale unor drumuri judeţene. Asta este republica lui Dragnea. Fură tot, nu lasă nimic, împrumută-te şi la străini, numai să ai ce fura.

Nu o să înţeleg niciodată ce pot să facă aceşti monştri, aceste nimicuri politice cu aceşti bani. Pentru ei sărăcirea unei ţări, exact ca şi comuniştii, este se pare prima lor grijă. Nu îi interesează absolut nimic altceva. Să fure şi să prăduiască tot. Nimic pentru ţară. Nimic pentru români. Parca ne obligă să stăm în stradă şi să rezistăm non-stop, aşa se comportă clasa politică la putere. Nu este zi în care să nu iasă ceva la iveală. O mare şpagă, o nouă lege care favorizează corupţii, o nouă graţiere, o condamnare cu suspendare pentru sume enorme de bani. Cu PSD şi ALDE la putere, România a reintrat în totalitarism de tip mafiot", transmite un protestatar.

La rândul său, o protestatară se declară indignată de modul în care politicienii se joacă cu soarta ţării şi-şi exprimă nemulţumirea faţă de ultima "ispravă" a puterii, respectiv modul în care a fost tratată reducerea pensiilor speciale ce a declanşat o "hemoragie" de treceri în rezervă în Poliţie şi Armata. Şi, având în vedere felul în care este 'guvernată' ţara, ieşitul în Stradă continuă să fie o necesitate şi o datorie.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Suntem în stradă şi aici vom rămâne până când lucrurile vor începe să se limpezească pe scena politică, dar şi din punct de vedere al guvernării. Este absolut incredibil cum aceşti incapabili se joacă cu ţara asta precum şoarecele cu pisica: astăzi se anunţă o măsură, mâine se anulează, ieri s-a anunţat o lege, azi la loc comanda; ba se convoacă o şedinţă extraordinară a Parlamentului, ba se anulează cu o zi înainte. Acesta mi se pare cel mai inconştient mod de a conduce şi guverna o ţară.

Oare indivizii ăştia ce îşi spun miniştri sau şefi peste camerele Parlamentului sunt conştienţi de tot răul pe care îl provoacă toată degringolada asta? Sunt ei oare conştienţi că pentru bâlbâiala lor, vor plăti de acum înainte nişte generaţii? Acum este problemă cu pensiile speciale ale militarilor şi poliţiştilor.... Zilele acestea s-au înregistrat sute sau poate chiar mii de cereri de pensionare, toţi cei care sunt la vârsta pensionării, dorind desigur, să beneficieze de pensie în baza vechii legi.

Mie mi se pare extrem de grav şi mai ales de periculos, că dintr-o dată armata sau poliţia să rămână fără nişte mii de oameni. Cred că o putem numi un atentat la siguranţa naţională, dar văd că nimeni nu se preocupă de asta. În prostia guvernaţilor, conduşi din umbră de infractorul şef, de a da cu 10 mâini bani pe care nu îi au şi astfel contribuind masiv la creşterea deficitului bugetar, s-a ajuns la aceste tăieri de pensii, fără însă ca nimeni să se gândească mai departe la repercusiuni. Este ca şi cum îţi laşi ţara fără apărare, cu bună ştiinţă, fără să îţi pese de eventualele consecinţe. S-a ajuns la mult prea mult, iar noi nu avem cum să rămânem în case după toată harababura asta generată în ultimele şase luni de o mână de inconştienţi şi iresponsabili!", transmite protestatara.