Ziua 165. "Refuz să trăiesc în dictatura instaurată de Dragnea şi acoliţii lui!"

România nu poate ajunge pe persoană fizică, iar dictatura nu îşi are loc într-o ţară în care s-a murit pentru libertate, transmit cetăţenii reveniţi, la datorie, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă Guvern a 165-a zi consecutiv, pentru a transmite din nou şi din nou Puterii că îşi doresc să trăiască într-o ţară normală, mai exact într-un stat de drept, condus de politicieni corecţi, unde norma este bunul-simţ, nu furtul.

Participanţii la protest acuză că Dragnea şi-a aservit mai toate instituţiile statului şi instaurează o dictatură în România şi reamintesc că aşa ceva nu s-ar putea întâmpla dacă românii ar fi mai vigilenţi şi ar sancţiona derapajele Puterii. Abuzurile, nedreptatea, hoţia ar trebui taxate de întreg poporul, transmite o protestatară.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Am ieşit şi astăzi în stradă pentru că refuz să trăiesc în dictatura instaurată de Dragnea şi acoliţii lui, dictatură care s-a instaurat cu uşurinţă din cauza indiferenţei şi indolenţei românilor! Dragnea controlează Parlamentul, Guvernul, CCR, ASF, CNA, Avocatul poporului, posturi naţionale de televiziune şi aproape toate instituţiile de stat! Aşa că a fost uşor să instaureze dictatura, teroarea şi să se înscăuneze drept unic conducător! Ce nu ştie el este că poporul e suveran, iar noi nu acceptăm dictatura! Been there, done that!

La Revoluţie s-a înscăunat democraţia cu vărsare de sânge şi eu voi lupta pentru libertăţile românilor şi nu voi accepta niciodată dictatura de Teleorman! Să le fie clar tuturor care îşi doresc România pe persoană fizică! Trebuie să ieşim masiv în stradă, altfel nu vom trimite hoţii acasă! Ne păcălesc bunicii cu un leu în plus la pensie, fără să le spună că leul asta va fi suportat de copiii noştri şi că ne vând viitorul, educaţia, sănătatea şi siguranţa pentru leul ăla!

Abuzul asupra celor ce luptă pentru democraţie, împotriva corupţiei trebuie taxat de întreg poporul, şi nu doar de câteva mii de oameni! Vă pasă de ţara asta, aşa cum le-a păsat părinţilor şi bunicilor voştri? Ieşiţi în stradă că e mai grav ca oricând!!! Vreţi din nou dictatură şi sărbători închinate iubitului conducător" sau vreţi libertate?", declară o protestatară pe nume Lavinia Tîlvăr.

O altă participantă la protest transmite, la rândul său, că, pentru ca schimbarea în bine a ţării să se poată produce, oamenii trebuie să înceapă prin a se schimba pe ei înşişi.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Pericolul este real, însă frica este o opţiune, spunea actorul Will Smith, vorbind despre fricile iraţionale proiectate în viitor, care există doar în gândurile noastre. În gândurile mele nu există frica, ci doar certitudinea că vom trăi într-o ţară civilizată, în care instituţiile statului îşi fac treaba, în care oamenii sunt politicoşi pe stradă, în care valorile morale sunt preţuite, în care decizia de a vota va fi dificilă pentru că toţi candidaţii sunt mai întâi oameni de calitate şi apoi politicieni. O ţară în care există respect.

Dar pentru a ajunge acolo, trebuie să înţelegem cu toţii că schimbarea începe de la noi. Vorba din popor este reală „peştele de la cap se împute şi se curăţă de la coadă”. Noi ne schimbăm, ridicăm standardele şi astfel îi obligăm şi pe ei, pe politicieni, să se ridice la standardele impuse de noi. Nu invers. Timp de 27 de ani am tot coborât noi la nivelul lor. Acum, noi, societatea civilă, nu mai avem unde să coborâm. Au ajuns deja mult prea jos. Şi josnici", spune protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne