Zgonea: Împăratul este gol. PSD se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi spre prăpastie

Tensiunile de la vârful PSD continuă să escaladeze. Numărul doi în partid, Valeriu Zgonea, îşi exprimă din ce în ce mai clar nemulţumirea faţă de decizia liderului PSD Liviu Dragnea de a rămâne la şefia formaţiunii, în ciuda condamnării sale definitive în dosarul Referendumul.
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Astăzi, împăratul este gol, iar PSD se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi către prăpastie, a declarat preşedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, înainte de întrunirea Biroului Permanent Naţional al partidului, unde cel mai probabil va fi tranşată soarta acestuia.

Zgonea a fost singurul lider din eşalonul de sus al PSD care a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Dragnea, cerându-i să facă un pas în spate în urma condamnări sale definitive în dosarul Referendumul, lucru care s-ar putea să îl coste scump.

"Nu plec şi nu fug atunci când lucrurile nu-mi convin. PSD trebuie să fie condus de oameni decenţi, responsabili şi corecţi Mi-am afirmat cu tărie principiile şi valorile în interiorul partidului, dar şi public. Să nu ne facem că nu înţelegem. Astăzi, împăratul este gol, PSD se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi către prăpastie, este datoria mea să spun lucrurilor pe nume.

Funcţia aceasta pe care mi-au dat-o colegii mei, într-un congres, mă obligă să blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri. Este datoria mea să spun ceea ce cred şi ceea ce simt şi nimeni nu poate să mă oblige şi să mă oprească din această credinţă pe care o am de peste 20 de ani de când sunt în partid.

Pe de altă parte, nu eu am venit şi nu m-am ales singur preşedinte executiv sau preşedinte al Camerei Deputaţilor. Am fost ales într-un congres şi în grupul parlamentar şi după aceea în plenul Camerei. Principiile şi valorile mele atunci au corespuns cu principiile şi valorile PSD", a declarat Valeriu Zgonea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne