Wayne Rooney: Până şi jucătorii lui Bayer sunt uimiţi cum joacă Giggs

Galezul Ryan Giggs. (ANDREW YATES / AFP / Getty Images)
P. P.
28.11.2013

Ryan Giggs, legenda lui Manchester United, va împlini vineri 40 de ani, o vârstă la care prezenţa sa în Liga Campionilor este complet umitoare atât pentru colegii săi cât şi pentru adversari.

Wayne Rooney a dezvăluit că jucătorii lui Bayer Leverkusen erau uimiţi la ultima partidă câştigată de englezi cu scorul de 5-0.

”M-a lăsat fără cuvinte” spune Rooney. ”De fapt, în timpul jocului, mijlocaşul central al lui Bayer mă întreba cum este capabil să joace la vârsta asta”, a mai adăugat aceasta.

În ultima partidă din Liga Campionilor, lui Rooney i-a oferit 4 pase de gol la cele cinci goluri marcate pe Bay Arena, iar în weekend Manchester se va întâlni cu Tottenham în Premier League.

”Cu siguranţă nu voi juca la vârsta asta, asta e sigur. Are o posesie a mingii incredibilă”, a mai adăugat Rooney.

În weekend, Tottenham venită după înfrângerea cu 6-0 în faţa lui Manchester City o va primi pe Manchester United, care vine după un egal dezamăgitor în faţa lui Cardiff City.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor