Voiculescu, despre înregistrarea dată presei de Dana Budeanu: Sunt foarte familiarizat cu practicile PSD-iste de denigrare

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Nicuşor Dan este un exemplu de cetăţean bucureştean implicat, susţine fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, actualmente unul dintre liderii USR-PLUS, după ce Dana Budeanu, prietenă a Gabrielei Firea, a lansat în spaţiul public o înregistrare menită să acrediteze ideea că Dan a încercat să ajute un interlop.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, asistăm la una dintre clasicele denigrări pesediste iar social-democraţii îşi folosesc puterea mediatică şi propagandistică pentru a-l murdări pe contracandidatul Gabrielei Firea.

Redăm poziţia lui Vlad Voiculescu:

"Nicuşor Dan a reprezentat în ultimii 10 ani un exemplu de cetăţean bucureştean implicat, care a luptat împotriva abuzurilor făcute de mafioţii cu funcţii publice. Brusc, în plină campanie electorală, când are şanse să dea jos administraţia PSD, reprezentată de 4 ani de clanul Firea-Pandele, apare o 'înregistrare-surpriză'.

Au început cu mizeria cu voluntarii USR-PLUS îmbrăcaţi în femei, continuă cu această mizerie. Au continuat cu şicanele de fiecare zi din Voluntari şi din atâtea locuri din ţară. Cine ştie ce urmează?

Sunt foarte familiarizat, din păcate, cu practicile PSD-iste de denigrare, am simţit-o pe pielea mea din 2016 până azi. Încearcă să conecteze nişte informaţii, să le dea o poveste care pare mare dezvăluire şi apoi să o lanseze pe una dintre goarnele 'independente' care produc multă gălăgie cu extrem de mult tupeu. Ce i se întâmplă acum lui Nicuşor Dan se potriveşte perfect pe acest model.

Îşi folosesc puterea mediatică şi propagandistică pentru a murdări orice om care curajul să le stea în cale. Este încă o minciună dintr-un şir lung şi perfid de atacuri, prin care, cu disperare, sunt capabili să facă orice pentru a-şi păstra privilegiile.

Nu am niciun indiciu să cred că Nicuşor Dan este altceva decât un om cinstit şi un cetăţean extrem de implicat. Faptele vorbesc de la sine. Diferenţele dintre un om cinstit şi întregul clan mafiot pitit în spatele Gabrielei Firea sunt mai clare ca niciodată. Vă invit să fim lucizi şi prezenţi în continuare. Vă invit să strângem rândurile şi să dăm odată cu ei de pământ pe 27 septembrie. Mai sunt 12 zile", scrie, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Reamintim că Dana Budeanu - prietenă a Gabrielei Firea şi naşa de botez a fiicei Elenei Udrea - a făcut publică o înregistrare audio cu scopul compromiterii lui Nicuşor Dan. Mai exact, Budeanu a încercat să acrediteze ideea că înregistrarea respectivă - o convorbire între Dan şi fostul ziarist Cristian Zărescu, în prezent consilier al primarului PSD al Sectorului, 4 pe tema acţiunii de demolare a unei construcţii deţinute de un om de afaceri în Sectorul respectiv - este dovada că Nicuşor Dan intervine în favoarea unui interlop din Sectorul 4.

De partea sa, Nicuşor Dan a susţinut că înregistrarea este o manipulare pesedistă iar angajatul primarului Sectorului 4 încerca ”să forţeze o declaraţie compromiţătoare”. Candidatul USR PLUS a mai transmis că, fiind parte în proces, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul pe care o conducea a încercat să intermedieze întâlnirea dintre cele două părţi, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta.

De asemenea, Dan i-a transmis din nou Gabrielei Firea că o aşteaptă la o dezbatere în cadrul căreia este dispus să discute inclusiv acuzaţiile ce i se aduc în legătură cu situaţia din Sectorul 4. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne