Şerban Nicolae: Nu facem Guvernul după ce spune Bruxelles-ul. Shhaideh şi Rovana nu aduc prejudicii de imagine

Echipa guvernamentală nu trebuie formată în funcţie de ce vor cei de la Bruxelles, a ţinut să sublinieze senatorul PSD Şerban Nicolae.
Serban Nicolae
Serban Nicolae (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Prezenţa în Guvern a miniştrilor intraţi în vizorul DNA - Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh - nu afectează în niciun fel imaginea Guvernului, a opinat joi, în faţa presei, liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

"Premierul are deplină libertate în a propune structurii de conducere orice fel de modificări în echipa guvernamentală pentru că e conducătorul echipei guvernamentale. Cazurile se discută individual, se analizează separat prestaţia fiecărui ministru", a declarat Şerban Nicolae, citat de Digi24.

Senatorul PSD nu consideră validă afirmaţia premierul Mihai Tudose potrivit căreia Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, miniştrii care au o relaţie directă cu Bruxelles-ul, afectează imaginea Guvernului.

"La acest moment nu (afectează imaginea Guvernului - n.r.). Nu cred că ar trebui să formăm echipa guvernamentală în România, nici pe vremea PSD, nici pe vremea altor partide de guvernare, după ce spune Bruxelles-ul", a subliniat Şerban Nicolae.