Vlad Voiculescu: După 4 luni la minister, stiu că e posibilă însănătoşirea sistemului sanitar

Voi folosi fiecare oră care mi-a rămas din acest mandat pentru a duce la capăt cele câteva proiecte importante pentru pacienţi şi personalul medical demarate de Ministerul Sănătăţii, a dat asigurări Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Deşi va fi prezent la lansarea programului de guvernare al PNL, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat sâmbătă, pe contul său de Facebook, pentru a pune capăt speculaţiilor, că nu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare care bat la uşă.

„Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal şi am acceptat invitaţia (aşa cum aş accepta şi dacă ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit şi ce se poate face mai departe pentru însănătoşirea lui.

După 4 luni la Ministerul Sănătăţii, stiu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României şi de votul şi de priorităţile lor va depinde sănătatea noastră”, a declarat Vlad Voiculescu.

Pentru a opri "orice speculaţii inutile", ministrul Sănătăţii a ţinut să anunţe că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„La Ministerul Sănătăţii lucrăm la câteva proiecte importante pentru pacienţi şi personalul medical. Desigur, nu aş vrea ca acestea să fie folosite ca muniţie electorală. Voi folosi fiecare oră care mi-a rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Mi-aş dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundaţie solidă de construcţie pentru viitorul Parlament şi viitorul Guvern”, a subliniat Vlad Voiculescu.