Victor Ponta, decorat de preşedintele Republicii Moldova

Fostul premier Victor Ponta a fost decorat cu Ordinul Republicii de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. "Iată că uneori faptele bune mai sunt şi răsplătite!", a scris fostul şef PSD pe pagina sa de Facebook.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta a fost decorat cu Ordinul Republicii pentru meritele pe care le-a adus pentru creşterea şi îmbunătăţirea relaţiilor economice dintre Republica Moldova şi România, relatează publika.md.

Distincţia, oferită prin decretul preşedintelui Nicolae Timofti, i-a fost înmânată de premierul Pavel Filip, în cadrul congresului Partidului Democrat din Moldova.

"Vreau să îi transmiteţi preşedintelui Timofti mulţumirile mele. Mă bucur că faptele care le-am făcut împreună au ajuns la oamenii care trăiesc în Republica Moldova. Vă asigur că la Bucureşti veţi avea întotdeauna prieteni şi fraţi care vă vor ajuta la nevoie", a declarat Victor Ponta, vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste, Preşedinte al Comisiei Afaceri Europene din Parlamentul României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne