Vanghelie, atac la Gabriel Oprea: Se implică în Justiţie

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Marian Vanghelie, primar al sectorului 5, l-a criticat vehement, joi seară, după ce a fost dat afară din PSD în urma furtunoasei şedinţe în care au fost excluşi la pachet Mircea Geoană şi Dan Şova, pe preşedintele partidului UNPR, Gabriel Oprea, precizând că se ”ocupă” de treburile ministerului Justiţiei.

”Nu e România lor! Nu ei trebuie să spună cu ce preţ se vând terenurile. Cine e Gabi Oprea? Cum i-a şantajat pe alţii? Cum se ocupă Oprea de Justiţia din România?”, a declarat Vanghelie, joi seară, în cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv.

Acuzând implicarea lui Gabi Oprea în Ministerul Justiţiei şi în Guvern, inclusiv prin şantaj, Marian Vanghelie a precizat că ”nu-i este frică de Oprea şi de ce face el acolo în Guvern”.

”Mie nu-mi este frică nici de Gabi Oprea, de cine este Gabi Oprea şi ce face el acolo în Guvern. Câţi oameni a şantajat şi pe câţi i-a adus cu forţa în partidul ăla?”, a precizat Vanghelie.

Marian Vanghelie a adăugat că Gabriel Oprea, prin implicarea sa în Ministerul Justiţie, ar avea de gând să facă dosare mai multor lideri din politica de la Bucureşti.

"Oprea ne face dosare la toţi de aici. Vă face dosare la toţi. Vă spun eu că am informaţii. Să nu ne facem că nu ştim că el negociază cu Udrea şi cu alţii", a declarat Vanghelie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne