Va juca sau nu Daniel Craig în "Star Wars"?

Daniel Craig
Daniel Craig (Brendon Thorne / Getty Images)

În presă se vehicula informaţia că actorul Daniel Craig, interpretul lui James Bond, va avea o scurtă apariţie în viitorul film Star Wars - The Force Awakens jucând rolul unui stormtrooper, lucru susţinut de actorul Simon Pegg.

Daniel Craig, ocupat în prezent cu finalizarea celui dea-al patrulea film - Spectre - în care interpretează rolul celebrului spion britanic James Bond, nu a acordat prea multă atenţie zvonului.

"De ce m-aş deranja vreodată să fac ceva de genul ăsta? Să joc un astfel de rol într-un alt film? Vorbiţi cu Simon Pegg. Evident că ştie mai mult decât mine", a declarat superstarul britanic în vârstă de 47 de ani, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly.

Simon Pegg a dezvăluit la recenta premieră de la Londra a noului său film Man Up că Daniel Craig ar putea juca un rol în Star War, a relatat The Sun. "Eu nu am fost un Stormtrooper... Daniel Craig a fost un stormtrooper!", a precizat actorul.

Star Wars - The Force Awakens va apare pe ecrane din 18 decembrie 2015, în timp ce Spectre va fi lansat în 23 octombrie 2015.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură