George Clooney între celebritate şi intimitate. Cum îl protejează autorităţile de musafirii nepoftiţi

Actorul George Clooney la Centrul Kennedy  pentru Drepturile Omului şi Justiţie, New York, 17 noiembrie 2010
Actorul George Clooney la Centrul Kennedy pentru Drepturile Omului şi Justiţie, New York, 17 noiembrie 2010 (KIMIHIRO HOSHINO / AFP / Getty Images)

Mai nou, celebrul actor George Clooney va fi protejat de vânătorii de autografe printr-un ordin de restricţie. Primarul oraşului italian Laglio, unde actorul deţine două vile de lux, a mărit drastic amenda pentru persoanele care se apropie la mai puţin de 100 de metri de proprietăţile starului american.

Potrivit Telegraph, Roberto Pozzi, primarul pitorescului oraş de pe malul lacului Como, a confirmat că cei care creează "probleme de ordine publică", respectiv dacă se apropie la mai mult de 100 de metri de oricare dintre proprietăţile lui Clooney de pe malul lacului - Villa Oleandra şi Villa Margherita, vor primi o amendă de 500 de euro (sau 550 dolari), sumă de aproape cinci ori mai mare decât era anterior.

Această iniţiativă a fost făcută cu scopul de a opri o mulţime de paparazzi sau vânători de autografe care îl aşteaptă pe Clooney în apropierea vilelor sale pentru a-l vedea sau pentru autografe. Clooney s-a plâns în ultimii ani că nu are initimitate în timpul vacanţelor pe care le petrecere vara în Italia, vânătorii de autografe sunând de multe ori la uşa casei sale.

Recomandăm şi Latura sensibilă a lui George Clooney: ajută persoane fără adăpost în Scoţia

Pozzi a relatat presei că "a emis ordinul pentru a-l proteja pe actor, pe soţia lui Amal Alamuddin şi anturajul lor."

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a cumpărat Villa Oleandra din centrul micului oraş italian în 2002 cu aproximativ 7,5 milioane dolari, pentru a-şi petrece vacanţele de vară, iar după câţiva ani a mai cumpărat a doua vilă tocmai pentru a avea mai multă intimitate.

Vedeta americană s-a căsătorit cu avocata britanică Amal Alamuddin în septembrie anul trecut, la Veneţia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură