USB a lansat candidaţii pentru primăriile de sector. "Venim cu oameni care rezonează la ceea ce vor oamenii de la ei!"

Uniunea Salvaţi Bucureştiul a lansat joi candidaţii la primăriile de sectoare şi promisiunea că va face din administraţia publică un mecanism de rezolvare a problemelor cetăţenilor.
Nicuşor Dan şi candidaţii USB la primăriile de sector din Capitală.
Nicuşor Dan şi candidaţii USB la primăriile de sector din Capitală. (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...
Se încarcă player-ul...

Uniunea Salvaţi Bucureştiul, formaţiune condusă de Nicuşor Dan, şi-a lansat joi candidaţi la funcţia de primar de sector: Clotilde Armand - sectorul 1, Antoaneta Bugner - sectorul 2, Roxana Wring - sectorul 3, Dumitru Dobrev - sectorul 4, Florin Grigorescu - sectorul 5 şi Mihai Daneş - sectorul 6.

"Inutil de spus care sunt problemele Bucureştiul astăzi, ştim cu toţii că se aruncă cu bani, probabil Bucureştiul pierde 300 milioane de euro pe an din contracte supraîncărcate şi cheltuieli inutile. 300 de milioane de euro pe an însemnă o jumătate de linie de metrou. Bucureştiul în fiecare an progresează în clasamentul oraşelor lumii sufocate de trafic deşi suntem un oraş fără industrie. Ne batem cu Istanbulul şi cu Moscova deşi suntem un oraş de 2 milioane de locuitori cu activitate economică foarte redusă. Bucureştiul este un oraş sufocat de trafic în care regia de încălzire centralizată RADET e în pragul colapsului", a declarat la lansare Nicuşor Dan.

Preşedintele USB a precizat că alături de colegii săi vrea să aducă administraţia publică unde trebuie să fie.

"Aducem experienţă managerială a tuturor oamenilor care sunt în spate ca să facă din administraţia publică un mecanism de rezolvare a problemelor cetăţenilor, asta e prima promisiune şi este fundamentul. Apoi venim cu soluţii concrete în care spunem cât costă şi în cât timp pot fi rezolvate marile probleme ale oraşului, precum trafic, transport. Venim cu o propunere concretă la problema încălzirii termice, vom veni cu o soluţie concretă la tot ce înseamnă spaţii verzi, activitate culturală, recreerea cetăţenilor, venim cu o soluţie concretă la problema educaţiei, creşei, grădiniţelor care învaţă în trei schimburi. ", a declarat Nicuşor Dan.

Preşedintele USB a mai adăugat că formaţiunea sa vine şi cu o viziune despre Bucureşti, propunându-şi ca acesta să fie recunoscut, în 10 ani ca un mare centru academic al industriilor IT şi creative.

"Oamenii pe care i-am prezentat astăzi au fiecare realizări profesionale, o să aveţi timp în toată campania care urmează să-i descoperiţi şi au o mare calitate - sunt nişte oameni vii, nu seamănă cu cei care sunt prezentaţi, pe corturile partidelor competitoare. Asta e promisiunea pe care v-o facem: venim în administraţie cu nişte candidaţi care rezonează la ceea ce vor oamenii de la ei."