Unul dintre senatorii USR a murit

Cristian Viaşu
Cristian Viaşu

Uniunea Salvaţi România a anunţat, vineri, în cadrul unui comunicat de presă, că unul dintre parlamentarii săi a murit. Este vorba despre senatorul Cosmin-Cristian Viaşu.

"Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit", a transmis USR.

Potrivit partidului condus de Dacian Cioloş, Cristian Viaşu a fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat.

"Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm ca, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată în comunicatul USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne