Un deţinut care violase o fetiţă, eliberat mai devreme, loveşte din nou în plin centrul Capitalei

Un deţinut care violase o fetiţă a fost eliberat mai devreme graţie noii legi a recursului compensatoriu. Nici nu a ieşit bine din puşcărie că a şi făcut o altă victimă.
(photos.com)

Un condamnat pentru viol care a stat în penitenciar în ultimii 9 ani a atacat o femeie şi a violat-o în centrul Capitalei, la doar trei zile de la momentul în care a fost liberat în baza Legii recursului compensatoriu, relatează Adevărul.

Marius Florin Georgescu (de 32 de ani) a ajuns înapoi în spatele gratiilor la doar câteva zile de la momentul în care a fost liberat din penitenciar pe motiv că a fost deţinut în condiţii improprii. Fusese închis în urmă cu 9 ani pentru că violase o fetiţă de 13 ani. Acum se află în arest tot pentru viol. La doar trei zile de la momentul în care a părăsit penitenciarul în baza recursului compensatoriu, Georgescu a atacat şi violat o femeie de 33 de ani. Scena a avut loc în centrul Capitalei, pe Calea Moşilor din sectorul 2.

Potrivit poliţiştilor şi procurorilor care efectuează ancheta în acest caz, după agresiune bărbatul i-ar fi furat femeii banii şi telefonul mobil. Victima a povestit că atacul s-a întâmplat după ce a părăsit incinta unui club din Sectorul 2, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a propus să o însoţească până acasă.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.