Udrea: Ponta are o obsesie pentru mine. Se foloseşte de Corpul de Control exact ca în vremea lui Ceauşescu

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat joi, la Adevărul Live, că premierul Victor Ponta are o obsesie pentru ea, motiv pentru care şi-a transformat Corpul de Control al premierului în Corpul de Control al Elenei Udrea şi se foloseşte de această instituţie "exact ca în vremea lui Ceauşescu", folosind-o pentru a intimida şi a şantaja adversarii politici.

Corpul de Control al premierului a sesizat din nou Parchetul în cazul Elenei Udrea, acuzând nereguli în cheltuirea banilor publici în programul "Schi în România" în timpul mandatului său de ministru al Turismului.

"Despre sesizarea Guvernului la Parchet Constat că Corpul de Control al Premierului s-a transformat în Corpul de Control al Elenei Udrea. Dacă vă uitaţi, acest corp de control se ocupă numai de investiţiile şi de activitatea pe care a avut-o ministerul pe care l-am condus în timpul mandatului meu. Puteau să controleze toată perioada guvernului din perioada 2009 - 2012. Victor Ponta are o obsesie cu mine. A demarat acest control asupra programului de schi în România, un program pe care Guvernul trebuie să-l finanţeze, să-l ducă la bun sfârşit. Ei nu sunt în stare să facă nimic, dar îi critică pe cei care au fost în stare să facă ceva", a declarat nemulţumită Elena Udrea.

Aceasta a explicat că, de fapt, prin acest program de investiţii în dezvoltarea pârtiilor de schii, a reuşit să aibe o creştere în turism de 16%, cea mai mare creştere în turism în 2011, în timp ce Guvernul Ponta duce, în prezent, o politică deazastruoasă vizavi de tursim.

"Programul "SKI România" a însemnat că cineva, pentru prima dată după Ceauşescu, să investească în infrastructura de ski. Au venit vreo 2 milioane de turişti să vadă aceste pârtii moderne. Până şi Bulgaria are o staţiune de munte. Nimeni în România nu s-a gândit, în 25 de ani, să investească în pârtii de ski. Prin acest program prin care am investit în dezvoltarea pârtiilor de schii, am reuşit să avem creştere în turism de 16% în 2011, deci cea mai mare creştere în turism în 2011. Acum, Guvernul Ponta duce o politică deazastruoasă vizavi de tursim. În toamnă, s-a protestat la pârtia de la Vidra, Transalpina. Acum se schiază acolo, dar nu este finalizată, nu s-au făcut parcări sau locuri de cazare. Oamenii au făcut un lanţ uman, la care am participat şi eu. Acel moment l-a făcut pe Ponta să turbeze. Poţi să-i spui că e marioneta baronilor locali, sau că fură, dar să nu-i spui că nu e în stare să alerge (...). Pilotul cu care Ponta a fost în curse a pierdut toate competiţiile cât l-a avut pe Ponta copilot. După ce a plecat Ponta, a reuşit să câştige. Nici măcar copilot n-a putut fi", a adăugat deputatul PMP.

Elena Udrea l-a acuzat pe premierul Ponta că, după modelul dictatorului Nicolae Ceauşescu, foloseşte Corpul de Control pe post de instrument de instrument de intimidare şi şantaj.

"Ponta foloseşte Corpul de Control ca instrument de şantaj asupra adversarilor politici. Îl aştept pe Ponta să vină şi în ziua alegerilor să spună ce a mai făcut Udrea. De ce nu vedem şi primării PSD în sesizarea Guvernului, pentru că eu am dat bani şi la primari PSD? Plângerea lui Ponta este numai împotriva primăriilor PDL. Se foloseşte de Corpul de Control exact ca în vremea lui Ceauşescu. E un instrument de intimidare. Iese în fiecare duminică şi anunţă ce a mai făcut Udrea. Nu mă poate speria un personaj ca Victor Ponta, care se teme dacă spune ceva într-o emisiune", a subliniat Udrea.