Trei noi modele Dacia au fost lansate joi la Salonul Auto de la Paris

(JOHN MACDOUGALL / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
27.09.2012

Trei noi modele Dacia au fost lansate joi la Salonul Auto de la Paris, respectiv noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, a anunţat producătorul auto.

"La opt ani de la lansarea Logan, modelul emblematic Dacia, marca prezintă, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Noul Logan, berlina de familie cu linii fluide şi elegante, Noul Sandero, un vehicul de oraş compact care oferă 5 locuri spaţioase şi Noul Sandero Stepway, modelul destinat celor care iubesc aventura", spun reprezentanţii Dacia.

Preţurile pentru modelul Dacia Sandero încep de la 6.990 euro (TVA inclus), iar Sandero Stepway este disponibil începând de la 10 800 euro (TVA inclus)

Modelele Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România începând cu 1 octombrie 2012, iar modelul Dacia Logan va putea fi comandat în România de la finalul anului 2012.

Dacia este una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere a vânzărilor din ultimele decenii, cu peste 2 milioane de vehicule vândute din 2004. În plus, Dacia dispune în prezent de cea mai tânără gamă din Europa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor