Traian Băsescu: "sunt un cetăţean liber care e fluierat de nişte golani"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Huiduit la intrarea în postul B1 TV, unde a acordat luni seara un interviu, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a afirmat că există presiune pentru ieşirea sa din politică şi că cei care l-au huiduit sunt "sunt oamenii lui Voiculescu” şi nişte "golani".

"Sunt echipa de zgomote a lui Voiculescu. Dacă observaţi şi prin media, şi prin echipe din astea trimise peste tot pe unde merg urmăreşte crearea unei presiuni pe mine, pe familie." i-a declarat Băsescu lui Ion Cristoiu.

Întrebat de jurnalistul Ion Cristoiu dacă presiunile sunt să renunţe la politică sau să se sinucidă, Băsescu a răspuns: "Să renunţ la politică, să mă sinucid cred că nu se aşteaptă nimeni, să fiu atât de slab. Vă mărturisesc că am stat două luni în care n-am avut ieşiri publice şi am constatat că degeaba stau. În alea două luni m-au tocat de dimineaţa până seara şi pe mine, şi familie şi toţi ce au putut.", a declarat Traian Băsescu.

"Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat - aici mă refer şi la cei din jurul lor. - Nu ştiu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică dar nu o suspectaţi că ea trimite golanii ăştia să fluiere. Eu sunt un cetăţean liber care e fluierat de nişte golani. Sa le spunem derbedei platiti.", a adăugat fostul preşedinte, accentuând cuvântul golani.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.