Traian Băsescu: MCV va sancţiona Parlamentul pentru câteva situaţii abuzive

Preşedintele Traian Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu. (Administraţia prezidenţială)
Liviu Şerbănescu
04.01.2013

În cadrul şedinţei de plen a CSM de vineri, pe care a prezidat-o, preşedintele Traian Băsescu a declarat că Parlamentul va fi sancţionat în raportul MCV.

"Părerea mea este ca raportul MCV de la sfârşitul lui ianuarie va sancţiona Parlamentul pentru asta. Pentru că aici pare a fi vulnerabilitatea noastră, în înţelegerea funcţionării justiţiei şi pentru oamenii politici", a precizat preşedintele Băsescu.

"Nu avem niciun conflict din acest punct de vedere. Şi eu consider că Parlamentul a fost în câteva situaţii abuziv", a mai declarat preşedintele.

Traian Băsescu a mai afirmat că parlamentarii nu trebuie să oprească ancheta procurorilor şi trimiterea în judecată, unde cei vizaţi au şi şansa de a-şi dovedi nevinovăţia.

Alături de ministrul Justiţiei, preşedinta ÎCCJ şi membrii CSM, preşedintele a participat la şedinţa în care se prezintă raportul de activitate pentru 2012, cât şi pentru alegerea noii conduceri a CSM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor