Traian Băsescu, candidat surpriză la Primăria Capitalei?

Dacă Traian Băsescu decide să candideze la Primăria Municipiului Bucureşti, acesta cu siguranţă ar câştiga, este de părere Elena Udrea.
Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

Teoretic există posibilitatea ca fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, să se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei, a declarat miercuri seară, la RTV, fosta şefă PMP Elena Udrea.

Întrebată dacă doreşte să candideze la Primăria Capitalei, fostul ministru al Turismului a precizat că nu ia în calcul o astfel de mişcare:

"Acum eu nu am un plan de a face politică. Nu îmi trece prin cap să candidez la Primăria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie. Traian Băsescu nu a luat nici o decizie referitoare la acest aspect. Teoretic există posibilitatea să candideze la Primăria Capitalei. Băsescu ar câştiga. Avem lideri politici slabi, timoraţi. Dacă vom avea candidaţi marionete aşa cum am avut la preşedinţie, pe modelul Iohannis, personal nu văd altă soluţie decât să candideze Băsescu. Nu văd cu cine să se compare într-o luptă pentru Primăria Capitalei."

Fosta şefă a PMP a precizat că s-a întâlnit cu Traian Băsescu marţi şi au discutat despre o mulţime de alte lucruri, inclusiv despre moţiunea de cenzură depusă de liberali împotriva Guvernului Ponta.

"Ieri m-am întâlnit ultima dată cu Traian Băsescu. Am vorbit despre moţiunea de cenzură, despre o mulţime de alte lucruri. Ce poţi să spui despre o moţiune total nepregătită? Aţi văzut că domnul Băsescu a avut şi o postare pe Facebook legată de cum s-a pregătit PNL de această moţiune. Foştii mei colegi de la PMP erau lezaţi de faptul că nimeni nu i-a întrebat dacă vor să susţină moţiunea", a precizat Udrea.