Ţiriac nemulţumit de formula de guvernare: „Nu există ţară în lumea asta, în afara ţărilor cu dictatori, să aibă aşa ceva!”

Ion Ţiriac, om de afaceri
Ion Ţiriac, om de afaceri (Epoch Times România)

Afaceristul Ion Ţiriac a criticat în termeni duri faptul că România este condusă de un guvern tehnocrat. Potrivit lui Ţiriac, "doar în statele cu dictatură există un guvern fără oameni politici", relatează B1 TV.

"Au pus un guvern despre care toată lumea spune că e un guvern de tehnocraţi. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta îmi dau seama că sunt prost. Nu înţeleg cum un guvern care e făcut numai din tehnocraţi, fără susţinere politică, poate să facă un sfert de lege care în Parlament trebuie să treacă. Nu există ţară în lumea asta, în afara ţărilor cu dictatori, să aibă aşa ceva!", a declarat Tiriac în cadrul unui interviu acordat smartfm şi preluat de B1.

Ţiriac a a vorbit şi despre majorarea salariilor bugetarilor şi despre răsturnarea Guvernului Ponta, afirmând că este întrebat foarte des cum a fost posibil aşa ceva, având în vedere că în stradă au ieşit doar 30.000 de oameni.

"Salarii mai mari? Atenţie, nu suntem atât de răi. În ultimii trei ani, în toată Europa, n-a avut nimeni creşterea noastră economică. Oamenii din străinătate nu înţeleg cum 30.000 de oameni au putut să dea jos Guvernul. Nu poţi să faci miting fără autorizaţie. Mă întreabă oamenii 'Ţiriac, ce se întâmplă la voi în ţară?'", a afirmat fostul tenismen.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne