Telenovela "Unde-i Ghiţă?" Bogdan Diaconu: Crăciun fericit şi liniştit, Sebi!

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, susţine că Sebastian Ghiţă, trimis în judecată pentru dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii etc., ar fi dispărut în lumea largă pentru că se temea pentru viaţa sa.
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Coleg de partid cu Sebastian Ghiţă - fostul deputat dispărut fără urmă de sub nasul poliţiştilor - Bogdan Diaconu se plânge că toată lumea îl întreabă de amicul său şi îşi exprimă speranţa că acesta este bine "căci se temea pentru viaţa sa."

"Toată lumea" mă sună să mă întrebe de Sebi Ghiţă... unde e?...cum a făcut?...de ce nu ies public să mă delimitez de el?..etc. Am nişte personaje care se plimbă prin faţa casei mele şi care se ţin apoi după mine, cât e ziua de lungă şi noapte de mare.

Răspunsul este: nu ştiu unde este... şi aş vrea să ştiu că este bine! Dacă a plecat în lumea cea mare a făcut-o doar pentru că se temea pentru viaţa sa! Sper să fi reuşit să şi-o salveze!
PS: Crăciun fericit şi liniştit, Sebi!", scrie Diaconu.

Reamintim că Sebastian Ghiţă a dispărut în seara zilei de 19 decembrie, în timp ce se întorcea de la un eveniment organizat de SRI. Chiar în dimineaţa acelei zile, fostului deputat îi fusese înmânată decizia prin care Înalta Curte a dispus ridicarea interdicţiei de părăsire a ţării "fără încuviinţarea organului competent", în dosarul în care Ghiţă este judecat alături de foştii şefi ai Parchetului Curţii de Apel Ploieşti Aurelian Mihăilă şi Liviu Tudose, fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova, Constantin Ispas, şi Viorel Dosaru, fost şef al Poliţiei Judeţene Prahova.

În seara aceleiaşi zile, Ghiţă s-a "evaporat" chiar de sub nasul poliţiştilor Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale (DOS). Potrivit unor surse citate de Mediafax, Ghiţă ar fi fost filat de poliţişti încă de săptămâna trecută, la cererea procurorilor însă, luni seară, oamenii legii l-au pierdut, după ce maşina fostului deputat ar fi dispărut din raza vizuală. Poliţiştii care îl supravegheau pe Sebastian Ghiţă ar fi susţinut că acesta conducea cu peste 200 km/h şi că un alt autoturism i-ar fi blocat pe poliţişti. Ulterior, maşina condusă de politician a fost găsită la locuinţa sa, astfel că cei care efectuau filajul ar fi crezut că doarme.

Două zile mai târziu, la DNA Ploieşti, unde Ghiţă era citat în dosarul Ponta – Blair în care este acuzat de spălare de bani, s-a prezentat doar avocatul fostului deputat, dispărut şi acum fără urmă...

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne