ActiveWatch: România TV continuă intoxicarea şi în ziua votului. "Măciuca" Soros, reactivată

La România TV, "surse politice" susţin că ONG-urile omniprezentului Soros ar pregăti proteste masive, dacă rezultatul alegerilor le va nemulţumi.
Intoxicare Romania TV
Intoxicare Romania TV (ActiveWatch)

România TV continuă intoxicarea şi în ziua votului, atenţionează ActiveWatch, anunţând că va sesiza CNA.

Astfel, potrivit cunoscutului ONG care militează pentru comunicarea liberă în interes public, România TV intoxică telespectatorii prin "surse politice", care "au indicii" că ONG-urile lui Soros pregătesc proteste masive, dacă rezultatul alegerilor le va nemulţumi. Între timp, pe burtiera emisiunii rulează mesaje precum: "Ţintele lui Iohannis după anunţarea rezultatelor. Cine va fi eliminat", reiese din captura foto postată de organizaţie.

"Sesizăm la CNA", anunţă reprezentanţii ActiveWatch.

Reamintim că şi pe ultima sută de metri a campaniei, România TV - post al cărui nume este legat de Sebastian Ghiţă, cel care nu pierde niciun prilej de a vorbi despre "ONG-urile lui Soros - difuza un filmuleţ în care se vorbea despre o implicare a miliardarului american în incendiul de la Colectiv. Desigur, filmul ţintea în mod cu totul convenabil spre Guvern, asta în condiţiile în care Cioloş este locomotiva electorală a PNL.

"Operaţiune de manipulare în desfăşurare la România TV. Postul de televiziune difuzează un filmuleţ asumat, chipurile, de gruparea Anonymous. Filmuleţul vorbeşte despre implicarea lui George Soros în incendiul de la Colectiv. În mod convenabil, „Anonymous” dă Guvernului un termen de 10 zile ca să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în clubul Colectiv.

Adică este posibil să apară nişte „informaţii” după alegerile de duminică. Scenariul este comentat de nişte persoane: Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mircea Dogaru şi Florin Chilian. Până acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial. Atenţie la fumigenele de campanie! #alegeriparlamentare2016, #parlamentare2016, #monitorizareAW, #colectiv", anunţa la momentul respectiv ActiveWatch pe Facebook.

Reamintim că în campania electorală ce tocmai s-a încheiat s-a mers până la a se susţine că Dacian Cioloş este fiul nelegitim al lui Soros, miliardarul american fiind portretizat drept un fel de geniu al răului care ar urmări distrugerea României, prin premier şi prin USR. De altfel, liderul USR, Nicuşor Dan, i-a dat în judecată pe Victor Ponta şi pe Sebastian Ghiţă - fondatorul România TV - pentru "repetatele calomnii" în privinţa legăturii cu George Soros.