Tăriceanu: Sunt considerat un potenţial adversar pentru Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis încearcă să îşi îndepărteze adversarii politici cu ajutorul unor instituţii de forţă, a opinat sâmbătă seară, la Antena 3, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

"Ceea ce încearcă Klaus Iohannis este evident: să îşi îndepărteze adversarii politici. Şi eu probabil că sunt considerat, cel puţin aşa ştiu din analizele care au fost făcute la Cotroceni, că sunt considerat un adversar politic potenţial pentru domnia sa în perspectiva alegerilor din 2019. Este regretabil că în România preşedintele foloseşte astfel de metode în lupta politică", a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Tăriceanu susţine că, din declaraţiile făcute de Iohannis, bănuieşte că şeful statului ar avea legătură atât cu dosarul în care el este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, cât şi cu altele.

"Ceea ce este foarte grav este că, pe lângă preşedinte, în acest joc sunt antrenate anumite instituţii sau şefii unor anumite instituţii şi câţiva colaboratori apropiaţi din jurul lor. România nu mai este stat de drept", a adăugat Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne