Tăriceanu: Marian Munteanu, exponentul mişcării neolegionare. Candidatura sa, o ruşine pentru PNL

PNL nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovadă că promovează la Primăria Capitalei un candidat care este exponentul mişcării neolegionare de astăzi, a acuzat Tăriceanu.
Andrei Pricopie
16.04.2016

alte articole

Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
16.04.2016

Decizia conducerii PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu - exponentul mişcării neolegionare de astăzi - drept candidat la Primăria Bucureştiului este o imbecilitate, a declarat liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

"Este o ruşine pentru PNL care doreşte să se mai revendice de la tradiţia istorică să vină acum cu un asemenea candidat pentru Primăria Bucureştiului. Mai mult de atât cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a conducerii PNL-ului de astăzi de a desemna un astfel de candidat este ca preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus să opună veto-ul său moral şi politic acestei decizii.

Cealaltă variantă este să îşi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL-ului dacă consideră că rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe.

Tristeţea este însă şi mai mare când e completată de ceea ce văd ca spectacol politic în PNL, fostul Partid Naţional Liberal, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovadă că promovează un candidat la Primăria Bucureştiului un om care este exponentul mişcării neolegionare din România de astăzi", a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

La finalul discursului său, susţinut cu ocazia lansării candidaţilor ALDE Prahova pentru alegerile locale, Tăriceanu le-a cerut celor prezenţi în sală să se ridice pentru a ţine un moment de reculegere "în memoria martirilor din PNL care au căzut victimă legionarilor din România".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor