Judecătoarea care l-a "executat" pe Voiculescu îşi caută dreptatea la Înalta Curte

Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a trimis după gratii pe patronul Antenelor, Dan Voiculescu, cere Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să-i apere reputaţia de magistrat, după ce CSM a refuzată să facă acest lucru.
Judecătoarea Camelia Bogdan
Judecătoarea Camelia Bogdan (Freedomhouse.ro)

Acuzând că este supusă unei adevărate campanii de denigrare desfăşurate de instituţii media apropiate lui Dan Voiculescu, judecătoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucureşti a solicitat CSM să-i apere reputaţia profesională. Consiliul i-a respins cererea, în timp ce Inspecţia Judiciară chiar a pornit o cercetare disciplinară împotriva sa.

Camelia Bogdan - care este de părere că adevărata miză a cercetării sale disciplinare este anularea sentinţei din dosarul ICA – Dan Voiculescu, în care a decis confiscarea a 60 de milioane de euro - s-a hotărât să contraatace, a dezvăluit jurnalistul Stoica Ionel de la Adevărul, citând surse judiciare.

Potrivit surselor respective, Camelia Bogdan a făcut trei demersuri: a solicitat Curţii Supreme să anuleze decizia CSM prin care nu i-a fost apărată reputaţia, a sesizat Agenţia Naţională de Integritate şi a făcut o completare la plângerea penală depusă la DNA.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne