Tânără înghite o periuţă de dinţi încearcând să scoată o felie de prosciutto din gât

"Cum nu mă deranja şi puteam să respir, am aşteptat trei ore să mă opereze", a povestit tânăra pe reţelele sociale.
Haizea (Foto: @haizeaibarretxe_)
Mioara Stoica
04.12.2023

În urmă cu câteva zile, Haizea, o tânără în vârstă de 21 de ani, a trăit o poveste demnă de o anecdotă. Evenimentele s-au petrecut în Galdakao, Bizkaia (Spania) când tânăra, abia sosită acasă de la universitate, a decis să mănânce câteva felii inofensive de prosciutto cotto. Ceea ce a început ca o gustare normală s-a transformat într-o experienţă neplăcută după care a ajuns la Urgenţă: a înghiţit o periuţă de dinţi!

Tânăra a încărcat pe conturile sale de socializare un video cu incidentul suprarealist. Ea spune că totul mergea bine până când nu a mai putut să înghită ultima bucată de şuncă, deoarece aceasta i-a rămas blocată în gât şi îi tăia respiraţia. Neliniştită, Haizea s-a dus la baie pentru a încerca să scoată mâncarea cu mâinile, dar fără succes, deoarece nu mai ajungea la ea, iar senzaţia de sufocare era din ce în ce mai mare.

"@haizeaibarretxe_

Respund lui @Noemí explicaţia despre cum am înghiţit fără să vreau celebra periuţă de dinţi #greenscreen #storytime #fyp #parati #viral #trending #foryoupage #destaque #story #destaque
♬ sonido original - Haizeaibarretxe_"

"Eram disperată", a declarat ea pe TikTok, “aşa că am decis să apuc primul lucru pe care l-am văzut pentru a încerca să mi-o scot din gât”. A luat periuţa de dinţi şi a introdus-o în gură, dar că a constatat că nu ajungea la bucăţica respectivă şi a sfârşit prin a înghiţi periuţa. Latura pozitivă a fost că tânăra nu se mai sufoca reuşind să respire din nou normal, dar se confrunta acum cu o altă problemă.

Tânăra a povestit că a trebuit să o aştepte pe mama ei să vină de la serviciu, ca să o ducă la Urgenţe, deoarece tatăl ei nu putea conduce în acel moment din motive de sănătate. Odată ajunsă la spital, nici măcar asistentelor nu le-a venit să creadă povestea până când nu au făcut radiografii şi au văzut periuţa cu ochii lor.

"Cum nu m-a deranjat şi puteam să respir, am aşteptat trei ore până la operaţie pentru că trebuia să fac digestia", explică tânăra, încă surprinsă că nu s-a înecat în asemenea condiţii.

Odată sedată, operaţia a durat 40 de minute şi a fost un succes deplin. Haizea explică cum s-a trezit cu periuţa de dinţi într-o pungă la căpătul patului, ca un trofeu. Potrivit raportului medical, periuţa de dinţi în cauză măsura "mai mult de 20 de centimetri în lungime", dar a fost îndepărtată cu succes "fără a se observa leziuni traumatice".

 (Foto: @haizeaibarretxe_)
(Foto: @haizeaibarretxe_)

Sursa: @haizeaibarretxe_ en TikTok@haizeaibarretxe_

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor