Tânără înghite o periuţă de dinţi încearcând să scoată o felie de prosciutto din gât

"Cum nu mă deranja şi puteam să respir, am aşteptat trei ore să mă opereze", a povestit tânăra pe reţelele sociale.
Haizea
Haizea (Foto: @haizeaibarretxe_)

În urmă cu câteva zile, Haizea, o tânără în vârstă de 21 de ani, a trăit o poveste demnă de o anecdotă. Evenimentele s-au petrecut în Galdakao, Bizkaia (Spania) când tânăra, abia sosită acasă de la universitate, a decis să mănânce câteva felii inofensive de prosciutto cotto. Ceea ce a început ca o gustare normală s-a transformat într-o experienţă neplăcută după care a ajuns la Urgenţă: a înghiţit o periuţă de dinţi!

Tânăra a încărcat pe conturile sale de socializare un video cu incidentul suprarealist. Ea spune că totul mergea bine până când nu a mai putut să înghită ultima bucată de şuncă, deoarece aceasta i-a rămas blocată în gât şi îi tăia respiraţia. Neliniştită, Haizea s-a dus la baie pentru a încerca să scoată mâncarea cu mâinile, dar fără succes, deoarece nu mai ajungea la ea, iar senzaţia de sufocare era din ce în ce mai mare.

"@haizeaibarretxe_

Respund lui @Noemí explicaţia despre cum am înghiţit fără să vreau celebra periuţă de dinţi #greenscreen #storytime #fyp #parati #viral #trending #foryoupage #destaque #story #destaque
♬ sonido original - Haizeaibarretxe_"

"Eram disperată", a declarat ea pe TikTok, “aşa că am decis să apuc primul lucru pe care l-am văzut pentru a încerca să mi-o scot din gât”. A luat periuţa de dinţi şi a introdus-o în gură, dar că a constatat că nu ajungea la bucăţica respectivă şi a sfârşit prin a înghiţi periuţa. Latura pozitivă a fost că tânăra nu se mai sufoca reuşind să respire din nou normal, dar se confrunta acum cu o altă problemă.

Tânăra a povestit că a trebuit să o aştepte pe mama ei să vină de la serviciu, ca să o ducă la Urgenţe, deoarece tatăl ei nu putea conduce în acel moment din motive de sănătate. Odată ajunsă la spital, nici măcar asistentelor nu le-a venit să creadă povestea până când nu au făcut radiografii şi au văzut periuţa cu ochii lor.

"Cum nu m-a deranjat şi puteam să respir, am aşteptat trei ore până la operaţie pentru că trebuia să fac digestia", explică tânăra, încă surprinsă că nu s-a înecat în asemenea condiţii.

Odată sedată, operaţia a durat 40 de minute şi a fost un succes deplin. Haizea explică cum s-a trezit cu periuţa de dinţi într-o pungă la căpătul patului, ca un trofeu. Potrivit raportului medical, periuţa de dinţi în cauză măsura "mai mult de 20 de centimetri în lungime", dar a fost îndepărtată cu succes "fără a se observa leziuni traumatice".

(Foto: @haizeaibarretxe_)

Sursa: @haizeaibarretxe_ en TikTok@haizeaibarretxe_