Stelian Tănase a suferit un infarct în noaptea de Paşti

Stelian Tănase
Stelian Tănase (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a suferit un infarct sâmbăta seara şi a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Fundeni.

Conform paginademedia.ro, infarctul suferit de Stelian Tănase survine într-un moment în care acesta nu a fost validat încă în Parlament ca preşedinte al Televiziunii Publice şi în care Partidul Social-Democrat plănuieşte să numească pe altcineva în fruntea instituţiei.

Conform publicaţiei citate, chiar în aceste zile, la întâlnirea partidului din Deltă, oficialii PSD au discutat cu Claudiu Brânzan, numit tot de social-democraţii în consiliul de administraţie al televiziunii publice, despre preluarea conducerii TVR.

Stelian Tănase, cel care, în discuţiile cu Sorin Ovidiu Vîntu, îi numea cândva pe românii care se uită la televizor "nişte Grivei" din spatele sticlei, a avut parte de o perioadă tumultoasă în fruntea TVR. Jurnalistul a fost acuzat de subordonaţii săi de incompetenţa managerială, de lipsă de respect faţă de salariaţii TVR şi de banul public. La rândul său, Stelian Tănase s-a plâns constat de subordonaţii săi, afirmând că regretă că a preluat şefia TVR şi acuzând că "oamenii, atacurile şi mizeriile omeneşti" din instituţie i-au "invadat şi otrăvit viaţa."