Starul Johnny Depp va susţine un concert în România

The Hollywood Vampires
The Hollywood Vampires (John Bionelli)

Actorul Johnny Depp va veni în România şi va susţine un concert cu colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pe 6 iunie 2016. Concertul va avea loc în parcarea C a Complexului Romexpo din Bucureşti. Biletele au fost deja puse în vânzare.

The Hollywood Vampires, este o trupă formată de Alice Cooper (voce, muzicuţă) împreună cu Johnny Depp (chitară, voce secundară) şi Joe Perry de la Aerosmith (chitară) în anul 2015, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70.

Trupa are acelaşi nume pe care l-a avut formaţia înfiinţată de Cooper în 1970, din care făceau parte rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum Ringo Starr, John Lennon şi Keith Moon.

Formaţia a lansat un singur album, în 2015, care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură