Şercan: Ministerul Educaţiei condus de academicianul Curaj, cel mai mare apărător al plagiatorilor

Sub conducerea lui Adrian Curaj, membru al ASSN - academie fondată de Gabriel Oprea, ministrul Educaţiei a devenit cel mai mare apărător al plagiatorilor, este de părere jurnalista Emilia Şercan.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Ambii candidaţi la funcţia de decan a Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova, instituţie de stat, sunt acuzaţi cu probe clare de plagiat, a declarat Emilia Şercan, jurnalistă care s-a remarcat, printre altele, prin demascarea unor plagiatori celebri din rândul înalţilor demnitari ai statului român.

"Şi dacă ar vrea să depună vreo plângere sau vreun memoriu ca să reclame această situaţie inacceptabilă, profesorii de la această facultate nu au unde să meargă pentru că Ministerul Educaţiei condus de academicianul Curaj a devenit cel mai mare apărător al plagiatorilor şi impostorilor din spaţiul universitar.

La apariţia publică a acestor informaţii, Corpul de Control al Ministerului Educaţiei ar trebui să plece de urgenţă într-acolo pentru a ancheta situaţia. Pariu că academicianul Curaj nu-l va trimite?", a scris Emilia Şercan pe reţeaua de socializare.

Gluma sinistră este, în opinia jurnalistei, că cele două cadre didactice universitare - conf. univ. dr. Şerban Ionuţ Virgil şi conf. univ. dr. Constanţiu Dinulescu sunt membri în Comisia de Etică a Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne