Emilia Şercan: Şeful ANI nu găseşte de cuviinţă să răspundă la solicitări care îl vizează pe Oprea

Agenţia Naţională de Integritate nu se grăbeşte deloc să-i răspundă jurnalistei Emilia Şercan la solicitări care îl vizează pe generalul Gabriel Oprea.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

În urmă cu fix două săptămâni, jurnalista Emilia Şercan a trimis o solicitare la Agenţia Naţională de Integritate prin care întreba câte anchete a avut de-a lungul timpul deschise pe averea lui Gabriel Oprea şi cum s-au finalizat. Nu a primit răspuns nici până azi, deşi au trecut 14 zile.

"Invitat de lux pe la chermezele Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale a lui Oprea şi Maior, şi om cu studii la Academia Naţională de Informaţii a SRI, Bogdan Stan, preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, nu găseşte de cuviinţă să răspundă la solicitări care îl vizează tocmai pe Gabriel Oprea.

Poate reuşeşte să îmi trimită totuşi vreun răspuns după ce termină de anchetat conflictele de interese şi incompatibilităţile tuturor primăraşilor şi consilierilor de comune, că de averile grangurilor politici şi ai peştilor cei mari se ocupă ziariştii de investigaţie, nu Agenţia Naţională de Integritate, specializată mai nou în a le da marilor corupţi certificate de bună purtare a averilor. Vezi Hrebenciuc, vezi Mazăre", a scris Emilia Şercan pe reţeaua de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne