Secretarul general al PSD află despre plecarea lui Ponta în Turcia de pe un blog

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Premierul Victor Ponta a decis să plece în Turcia nu doar fără să anunţe oficial cetăţenii ci şi fără să-şi anunţe colegii de partid. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi seară, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, că a aflat că premierul Ponta va pleca la Istanbul, unde-şi va face analize "de pe blogul doamnei Duţulescu", jurnalistă la bn24.ro, site care a publicat ştirea despre plecarea premierului în Turcia.

"La şedinţa de la Bucureşti, când am venit cu domnul Dragnea, acesta a spus foarte clar că nu a vorbit cu Victor Ponta că pleacă astăzi în Turcia pentru analize. A spus-o foarte clar.", a declarat Ştefănescu, la câteva ore după ce presa a anunţat că Ponta e plecat la Istanbul, informaţie dezminţită ulterior de premier.

"Noi am aflat când am ajuns la Parlament când avea loc şedinţa şi atunci presa a întrebat (n.r. dacă Ponta a plecat din ţară), unde să mai sun la ora aia? A fost pusă întrebarea (unde e Ponta? n.r.) iar preşedintele PSD a răspuns că nu ştie acest lucru", a declarat Ştefănescu, fiind întrebat dacă liderii PSD au încercat să ia legătura cu premierul, pentru a-l întreba dacă pleacă şi pe m\na cui lasă ţara.

Secretarul general al PSD s-a declarat nedumerit că subiectul plecării premierului, fără să anunţe, este atât de important şi a confirmat că acesta va pleca într-adevăr în Turcia, dar în weekend:

"Dar nu ştiu ce e atât de important lucrul ăsta că pleacă Victor Ponta o zi, în weekend să îşi facă analizele, este aşa de important pentru opoziţie? Am văzut şi reacţii din partea opoziţiei. Dacă pleacă, pleacă pentru câteva ore. A scris doamna Duţulescu că a plecat la analize şi noi ştim că trebuie să plece la analize, că le-a amânat cu două-trei săptămâni. Este vorba de câteva ore, de jumate de zi", a spus Ştefănescu.

Reamintim că bn24.ro şi Hotnews au anunţat joi, citând surse politice, că premierul Ponta ar fi plecat la Istanbul. La câteva ore de la publicarea acestei ştiri în presă. Premierul a negat informaţia:

"LILO, cea mai bună prietenă a Irinei (fiica premierului) şi al 5 lea membru al familiei noastre, a văzut la televizor că sunt fugit în Turcia/că mă operez şi nu mă va vedea mult timp!!!

"A venit uimită să mă întrebe ce fac? Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, şi apoi să mă culc pentru ca mâine am treabă multă la Guvern! Vă rog nu mai speriaţi bietul câine!", scrie Victor Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne